Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

+46 (0)18-56 40 35 » Boka rum » Konferensförfrågan
Dragarbrunnsgatan 69
753 20 Uppsala, Sverige
+46 (0)18-56 40 35
bokning@duvanhotell.se
Facebook Instagram Linked In
Duvan hotell och konferens

KONFERENS UPPSALA

Välkommen att boka in ditt möte hos oss

Oavsett om du önskar ha ett litet möte med fyra personer eller en större konferens för 100 personer med tillhörande middag så ordnar vi det. Alla är lika viktiga för oss!

Alla våra lokaler är utrustade med 65” tv-skärm, eluttag till dator/laddare och HDMI sladd. Vår största sal har även projektor och duk. I hela vår konferensavdelning har ni tillgång till trådlöst Wi-Fi.

Våra ljusa fräscha lokaler passar bäst för mindre möten eller konferenser mellan 8 – 36 personer. Alla konferenslokaler är utrustade med modern teknik och det finns tillgång till mobila monitorer som underlättar för hybridmöte. Loklaren går även bra att använda till utställning och fest.

Konferensblock och pennaHur vill du ha din lokal möblerad?

Olika konferensmöbleringar

Samtliga lokaler är döpta som en hyllning till en av Uppsalas pionjärer Ebba Boström som år 1882 grundade Samariterhemmet i Uppsala – i Hotell Duvans kvarter.

Ebbasalen

Ebbasalen är Duvan hotells största mötesrum på 70 kvm. Här kan vi erbjuda upp till 64 personer i biosittning. Ebbasalen kan kopplas ihop med lokalen Mariehem och rymmer då upp till 100 personer för lunch, fest och mingel. Bara fantasin sätter stopp!

Skolsittning Ebbasalen

Mariehem

Mariehem använder vi till matsal för våra konferenser, eller så kan du boka den för frukostmöten, luncher, fest eller mingel. Lokalen är 70 kvm och rymmer upp till 50 personer i biosittning.

Mildmay

Mildmay är en utmärkt lokal för mindre hybridmöten, samtalsrum eller grupprum. Mötesrummet är 20 kvm och rymmer upp upp till 8 personer.

Möteslokal

Söderblom

Lokalen Söderblom är en utmärkt lokal som samtalsrum eller grupprum, eller varför inte ett mindre hybridmöten? Mötesrummet är 15 kvm och rymmer upp upp till 6 personer och har en 65 tums monitor.

Östanå

Östanå är 30 kvm och det går att sitta 14 personer i U-bord. Mötesrummet passar utmärkt som utbildningslokal, styrelsemöten eller grupprum, lokalen är utrustade med en 65 tums BigPad.

Mötesförfrågan