hotellrum Duvan hotell

billigt hotell Uppsala

Bra att veta

Självincheckning

Duvan Hotell är ett mysigt hotell i Uppsala där du som gäst har möjlighet att sköta dig själv. När receptionen har stängt behöver du en portkod för självincheckning. Vilket vi skickar till den e-mailadress eller mobiltelefonnummer som du har uppgivit i din bokning.

Till höger om huvudentrén finns en silverfärgad porttelefon. Direkt inne till höger i trapphuset finns ett vitt nyckelskåp på väggen, för att öppna nyckelskåpet behövs kod. I nyckelskåpet finns ett kuvert med ert namn, med nyckelkort som går till hotellets alla entrédörrar, hissen (1 trappa upp) och ert rum. Vänligen stäng och lås skåpets lucka genom att vrida tillbaka till vänster.

Entré med hiss på markplan finns på baksidan av hotellet (gå till höger runt hörnet där du hittar en valvingång med innegård mitt emot DOZ apotek) för lättare åtkomst med rullstol och rullator. Observera att du  först måste gå via huvudentrén för att hämta ut ditt nyckelkort.

Kameraövervakning

Hotellet har kameraövervakning dygnet runt och vaktronder under kvälls- och nattetid.

Säkerhet

Säkerhet Securitas bevakar hotellet. Vid akuta problem med nyckelkort eller vid störning ring Securitas tel: +46 (0)10 – 470 55 30.
Observera att om gästen själv orsakar utryckning, exempelvis låser in nyckelkortet på rummet eller tappar bort kortet, så betalar gästen själv 2000 kr vilket är kostnaden för utryckning av vaktbolag.

Securitas tel: +46 (0)10 – 470 55 30

Reception öppettider

Måndag – Fredag kl. 07:00 – 17:00
Öppettider helger/helgdagar kl. 09:00 – 13:00

Incheckning från kl. 15:00 och efter receptionens stängning är det självincheckning. Utcheckning senast kl. 11:00.

*Öppettider helger kan variera beroende av säsong/beläggning. Kontakta hotellet innan ankomst för aktuella helgtider.

Frukost öppettider

Måndag – Fredag
kl. 07:00 – 09:00

Lördag – Söndag
kl. 08:00 – 10:00

billigt hotell Uppsala

Våra hotellrum

Läs mer om våra olika rumstyper och boka det som passar dig

Läs mer om våra rum

Mysigt hotell i Uppsala