boka hotell uppsala

Boka hotell Uppsala

Våra hotellrum

Boka hotell Uppsala

Vill du sova runt hörnet från Uppsalas gågata, restaurangstråk och centralstation?

Är du ute efter att boka hotell i Uppsala? Välkommen till oss där en underbar natts sömn och en härlig hotellfrukost väntar på dig! Vi är stolta över att erbjuda ett hemtrevligt och prisvärt hotell med det lilla extra. Duvan Hotell är det naturliga valet för olika besökare i Uppsala – så som affärsresenärer, familjer, turister, grupper, föreningar eller olika sällskap.

Duvan hotell har i dagsläget 32 rum och 64 bäddar varav ett familjerum. Två av dubbelrummen har dubbelsäng på 160 cm och resterande rum har två enkelsängar som går att dra ihop. Alla rum är ljusa och har skrivbord och TV, garderob och eget badrum med dusch/wc.

Som gäst har du tillgång till ett gemensamt kök med mikrovågsugn, vattenkokare, kylskåp, frys och diskmaskin. Perfekt för dig som önskar fixa och dona med ditt eget! Här finns även ett allrum, ett gemensamt vardagsrum med TV och bokningsbara tvättmaskiner. WiFi är gratis i hela hotellet.

Till frukost serveras hembakat bröd på buffén, hemlagad marmelad, hembakade kakor, surdegsbröd från Günterska Hovkonditori samt Brittas hemlagade granola.

Duvan bokstäver
hotellrum Duvan hotell

från 1095:-/natt

Enkelrum

Våra enkelrum är 19kvm och har en enkelsäng på 90cm. Samt TV, skrivbord, fåtölj med litet bord och ett badrum med dusch/wc.

Rumsfaciliteter:

Övre våningsplan kan nås med hiss Garderob eller klädskåp Parkett eller trägolv Värme Skrivbord Platt-tv Eluttag nära sängen
Boka här

Enkelrum på Duvan Hotell i Uppsala

från 1195:-/natt

Dubbelrum

Våra dubbelrum är 20m² stora med två enkelsängar, 90cm, som går att ställa ihop till dubbelsäng. TV, skrivbord, fåtölj med litet bord och ett badrum med dusch/wc.

Rumsfaciliteter:

Övre våningsplan kan nås med hiss Garderob eller klädskåp Parkett eller trägolv Värme Skrivbord Platt-tv Eluttag nära sängen
Boka här

Familjerum på Duvan Hotell i Uppsala

från 2295:-/natt

Familjerum

Vårt familjerum för två vuxna och ett barn är 35 m² stort och ligger på våning 4. Rummet har en kingsize bed på 180cm och en bäddsoffa på 140 cm. Rummet är utrustat med soffgrupp och matsalsbord, vattenkokare samt kaffe/the. Badrummet har ett badkar och separat dusch.

Rumsfaciliteter:

Övre våningsplan kan nås med hiss Lakan Garderob eller klädskåpSkrivbord Värme Platt-tv Eluttag nära sängen Kylskåp Soffa Vattenkokare med te/kaffe Klädställning Bäddsoffa

Boka här

Om Duvan Hotell

Duvan hotell har sedan start bedrivits av Samariterhemmet Diakoni men under 2023 tog nya ägarna Marco och Britta över Hotell Duvan för att driva det vidare i ny regi.

OM OSS

Billigt hotell Uppsala