Hundvänligt hotell i Uppsala

Hundvänligt hotell

Ta med din hund

Vi välkomnar dig och din hund!

På Duvan hotell vet vi hur mycket din hund betyder för dig, och vi strävar efter att göra både dig och din fyrbenta vän så bekväma som möjligt under er vistelse hos oss. Vi välkomnar alla våra gäster med öppna armar – tvåbenta som fyrbenta – och ser fram emot att skapa minnesvärda upplevelser tillsammans med er.

Vårt hotell ligger nära flera hundvänliga parker och promenadstråk där du och din hund kan njuta av naturen. Vi tipsar gärna om de bästa platserna för promenader och lek.

Vi är ett hundvänligt hotell

Har du en fyrbent vän du vill ta med på resan? På ett av våra våningsplan kan du som har en hund bo ostört under er vistelse hos oss.

Varmt välkomna!

BOKA RUM

hundvanligt hotell i uppsala

Nyfiken på våra rum?

Vi är stolta över att erbjuda ett hemtrevligt och prisvärt hotell med det lilla extra. Duvan Hotell är det naturliga valet för olika besökare i Uppsala – så som affärsresenärer, familjer, turister, grupper, föreningar eller olika sällskap.

Duvan hotell har i dagsläget 32 rum och 64 bäddar varav ett familjerum. Två av dubbelrummen har dubbelsäng på 160 cm och resterande rum har två enkelsängar som går att dra ihop. Alla rum är ljusa och har skrivbord och TV, garderob och eget badrum med dusch/wc.

Som gäst har du tillgång till ett gemensamt kök med mikrovågsugn, vattenkokare, kylskåp, frys och diskmaskin. Perfekt för dig som önskar fixa och dona med ditt eget! Här finns även ett allrum, ett gemensamt vardagsrum med TV och bokningsbara tvättmaskiner. WiFi är gratis i hela hotellet.

Till frukost serveras hembakat bröd på buffén, hemlagad marmelad, hembakade kakor, surdegsbröd från Günterska Hovkonditori samt Brittas hemlagade granola.

Läs mer om våra olika rum via länken nedan och välj det som passar din vistelse bäst!

 

VÅRA RUM

Hotellrum i Uppsala